Moderne og responsive hjemmesider

Vi udvikler moderne og responsive hjemmesider i alle størrelser, om end du søger en lille informationsside eller et større system. Vi er specialister i WordPress-udvikling, og kan skræddersy systemet efter dine ønsker og behov. Vi benytter de nyeste teknologier og trends indenfor webudvikling, og leverer hjemmesider af eksklusiv kvalitet.

Fra 3995 kr.Kontakt os

Kom øverst på Google

Uanset om din hjemmeside indeholder produkter, information eller serviceydelser kan vi forbedre din virksomheds synlighed på nettet. Vi udfører grundigt SEO-arbejde på din hjemmeside, med dét formål at skabe større trafik til din hjemmeside. Dominer søgeresultaterne på Google og gør din hjemmeside mere attraktiv når den linkes til på de sociale medier.

fra 2995 kr.Kontakt os

Hvor skal jeg hoste min hjemmeside?

Vi hoster din hjemmeside på en eksklusiv server. Vi sætter stor pris på din tilfredshed. Når du hoster din hjemmeside hos os yder vi derfor en eksklusiv support på dit webserver. Du slipper for alt besværet, og kan uden beregning ringe til os i tilfælde af ændringer.

960 kr. om åretKontakt os

Ønsker du support på din hjemmeside?

Vi yder alt slags support til vores kunder mod timebetaling. Har du brug for hjælp til rettelser, ønsker du at ændre noget på din hjemmeside, eller har du nye idéer? Vi sidder altid klar på telefonen, og yder support så hurtigt vi kan. Ring til CE Solutions og få en omfattende support.

400 kr. /tKontakt os

Copyright © 2015 · CE Solutions